promo
Мрежови решения и сигурност

Мрежови инфраструктури

ITNG предлага услуги за изграждане и поддръжка на високо-оптимизирани и надеждни мрежови инфраструктури. Работим с вас за създаването на мрежова инфраструктура, която да ви помогне да намалите разходите, подобрите работата и да намалите риска. Чрез ефективното планиране, което правим мрежовите решения ни решения отговарят не само на текущите ви нужди, но и подготвят мрежата ви за бъдещи изисквания и потребности. Нашите мрежови специалисти притежават умения и опит в дизайна, планирането, внедряването и поддръжката на локални, глобални, виртуални частни и безжични мрежи. Насоките, в които работим са:

  • Мрежов дизайн и внедряване на мрежови решения и технологии
  • Дизайн и изпълнение на SANs (Storage Area Networks)
  • Оценка и одит на мрежовата производителност
  • Сървърна консолидация и виртуализация на базата на Citrix и VMware
  • IP Видео наблюдение

Мрежова сигурност

Днес повече от всякога добрата мрежова сигурност и жизнено важна за всеки бизнес независимо от големината му. На фирмите се налага да внедряват множество технологии за сигурност, за да защитят мрежите си от вируси, троянски коне, атаки на хакери и пр. Необходимо е разглеждане на всяко ниво от мрежовата инфраструктура.

За да покрие тези нужди ITNG предлага пакет от продукти и услуги, които да защитят вашият бизнес процес чрез анализиране, идентифициране и защита от заплахи за сигурността породени от външни или вътрешни източници.

Освен всичко друго можем да ви създадем VPN връзки, посредством които можете да се свържете безопасно към вашата корпоративна мрежа и да използвате ресурсите й все едно сте в офиса си независимо от местоположението ви.

Свържете се с нас, за да разберете как нашите решения за мрежова сигурност могат да ви предпазят от опасностите, които крие глобалната мрежа.