promo
Поддръжка

ITNG предлага услуги и решения за техническа поддръжка за всяка ситуация и бюджет независимо от това дали е на абонаментен принцип (на база на сключен договор) или на повикване.

Основните предимства при използването на ИТ поддръжка от ITNG са:

  • Спестявате пари – това е валидно най-вече в случаите, когато основната ви дейност е различна от ИТ. Наемането на персонал за ИТ във фирмата е свързано с разходи за заплати, социални осигуровки, отпуски; разходи за оборудване, обучение и пр.
  • ITNG ви осигурява екип от специалисти с дълъг професионален опит във всички области на ИТ при това на по-ниска цена от наемането на дори един администратор.
  • Имате пълен контрол върху целия процес – ние изпълняваме вашите очаквания, срокове и бюджет. Освен това ITNG ви дава гаранция чрез юридическа защита на договорните отношения
  • Подобрява бизнес позиционирането чрез възможността за фокусиране към специфичните за бизнеса компетенции
  • Бърза и навременна реакция независимо от времето на денонощието

Област на предлаганите услуги за поддръжка:

  • Хардуер
- Цялата гама от от компютърна и офис техника – работни станции, лаптопи, сървъри, принтери, скенери, копирни машини, телефони, факс апарати.
- Мрежово оборудване (комутатори, маршрутизатори, WiFi безжични устройства )и различни видове свързаност (internet, MPLS VPN)
  • Софтуер
- Пълната гама от сървърни и десктоп операционни системи – Windows XP/Vista, Windows Server, Linux, MacOSX
- Сървърни приложения за Windows и Linux – Домейн контролери, Пощенски сървъри, Бази данни, Web сървъри
- Потребителски приложения – програми за текстообработка, графичен дизайн, проектантски и счетоводен софтуер и др.
  • Координация на работата с други доставчици, когато проблемите са от тяхна компетенция (интернет провайдъри, доставчици на специализиран софтуер и хардуер)
  • Обучение на персонала за работа с информационната система и отстраняването на проблеми свързани с процеса на работата им.
Нашето предложение за ИТ поддръжка включва:

Поддръжка на място – ITNG може да ви осигури техници, които да ви предоставят поддръжка във вашия офис или на друго посочено от вас място
Отдалечен мониторинг – техниците от ITNG ви държат информирани относно всеки настъпил проблем засягащ нормалното функциониране на вашата инфраструктура чрез системата за отдалечено наблюдение.
Отдалечено управление и администрация – някой от проблемите могат да бъдат разрешени отдалечено без да е необходимо посещение на място. Нашите специалисти могат да се свържат от разстояние към вашата система и да отстранят възникналия проблем.
Абонаментна поддръжка на база сключен договор – договорите за поддръжка са съобразени с индивидуалните потребности на клиента. Възможни са различни комбинации между поддръжка на място и отдалечена поддръжка. Свържете се с нас за допълнителна информация.
Поддръжка, когато е необходимо - Дори и да нямате договор за поддръжка, в случай на възникнал проблем не се колебайте да ни се обадете и ние ще го разрешим.